2013. március 20., szerda

"A Realnak Busquets kell" - Ramos


Sergio Ramos azon témát feszegette, mely szerint ki lenne az a játékos, aki a legtöbb pluszt jelenthetné a csapat számára. Bizonyára sokak álla leesik, de Ramos a katalánok klasszisa Busquets nevét mondat, és kijelentet  ha ő döntene, akkor mindenképpen megpróbálná átcsábítani Sergiót.  

Az alább olvasható sorok, nyílt üzenetet tartalmazhatnak a Real Madrid játékosigazolásokról döntő emberei felé. A döntést pedig nagyon egyszerűen indokolta a spanyol, Xabi mellett ő lenne az az ember aki a lehető legjobban le tudná venni a terhe a karmester válláról.

"Rengeteg olyan játékos van, akit szeretek, de nekünk szerintem csak egyre van szükségünk, Busquets. Xabi Alonso túl sok meccset játszik, ezért tudnánk használni egy olyan játékost, mint ő." Ott van persze Iniesta is, de őt elképzelni Real-mezben olyan, mint Messit: lehetetlen. Én egyénként elég jól kijövök a Barca játékosaival, Abdrés és Busquets mellett Piquével is. Néhányan biztos meglepődnek, de Victor Valdésszal is jóban vagyok, csomó dologról hasonlóan gondolkodunk." - nyilatkozta a Real Madrid védője a Cadena Cope-nak.

A nagy barátság és egyetértés vége nehogy az legyen, hogy Ramos köt ki Barcelonában...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése