2013. december 9., hétfő

Everton: Tovább erősödhet a csatársor a télen

Moyes távozása után is van élet az Everton csapatánál, sőt, a liverpooli kékek, jelenleg a Bajnokok Ligája indulásért vannak harcban. Három pont az Old Trafford gyepéről, egy az Emiratesből, bizony számolni kell velük, a keret, illetve a pad azonban rövid, vagy nem túl minőségi ehhez a szinthez. A keret télen megerősödhet, az egyik potenciális jelölt egy csatár. 

Komoly terveket sző az Everton vezetése a téli átigazolási időszakra nézve, több csapatrészt is megerősítenétek. A Daily Mirror arról számol be, hogy a támadósor egyik fő várományosa a holland gólkirályjelölt Alfred Finnbogason lehet.

A Heererveen 24 esztendős izlandi válogatott támadója remek szezont fut eddig, 13 mérkőzésen 14 gólnál és három gólpassznál jár, mellyel felkeltette jó pár klub figyelmét. A Premier League vonzó lehet számára, a forrás pedig azt is megemlíti, hogy jó esély lehet a transzferre. Ami az anyagiakat illeti, a transfermarkt.de 6.5 millióra becsli a csatár árát, ez a szám azonban a teljesítmény függvényében igen csak megnőhet. Szerződése 2015-ig köti a holland csapathoz.

Halkan jegyezzük meg, hogy valószínűleg nem az Everton lesz az egyetlen kérője...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése