2013. december 6., péntek

Belgium új csillagára csapna le az Arsenal - sajtóhír

Hemzsegnek Belgiumban a fiatal tehetségek, elég ha megnézzük a válogatott keretet és azt, hogy milyen rangos klubokban játszanak a játékosok. Ez azonban még nem minden, a tehetséggyár nem állt le, évről évre kerülnek elő újabb kiválóságok, ilyen például most Michy Batshuayi. 

A név sokak számára ismeretlen lehet, a belga futballszurkolók számára azonban már jól cseng és bizony kevés klub szurkolója mondhatja el, hogy kedvenceinek kapuját nem zörgette meg a fiatal 20 esztendős csatár. A Standard Liege üdvöskéje a Mirror írása szerint felkeltette az Arsenal játékosmegfigyelőinek figyelmét, az "ügy" pedig már a vezetőedző Arsene Wenger előtt van.

Könnyen elképzelhető, hogy még a télen ajánlat érkezik Michy játékjogáért, akinek szerződése 2018-ig szól, míg piaci értékét 5 millió euróra taksálják. Ahogyan az lenni szokott egy tehetségért meg kell küzdeni, minden bizonnyal nem az Ágyusok lesznek az egyetlen csapat akik szeretnék megszerezni Batshuayi játékjogát.

Az u21-es belga válogatott játékos idén 12 gólnál jár a bajnokságban, mellyel listavezető, emellett pedig az Európa Logában is eredményes tudott lenni.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése