2013. november 22., péntek

Pellegrini oszlatta a pletykákat

Nem telik el nap az utóbbi időben Joe Hart pletyka nélkül. Az angol válogatott hálóőr ugyanis kiszorult a keretből, ez pedig pletykák és találgatások sorát szülte. A "Polgárok" chilei trénere Pellegrini megszólalt az ügyben és bár a pletykákat nem tagadta, szóba sem hozta, szavaival mégis eloszlatta azokat. Persze a szó elszáll és mint tudjuk sosem életbiztosíték... 

A City kapuját az utóbbi négy meccsen Costel Pantilimon, Hart román kollégája hozta le, ez idő alatt pedig olyan hírek láttak napvilágot, mely szerint Iker Casillas érkezhet a kapuba, majd Victor Valdes neve is felmerült, míg nem Júlió César ingyenes szerződtetése is a nemzetközi sajtó rovatait tarkította.

Hart a hírek szerint az angol szövetségi kapitánytól is ultimátumot kapott, s Chile ellen nem is játszott, azonban a németek ellen már ő védte a kaput, teljesítménye pedig régi önmagát tükrözte a kapott gól ellenére.

Manuel Pellegrini a Sky News Arabia riporterének a következőt mondta - "Azt gondolom, jelen pillanatban talán szüksége van a pihenésre Joe-nak, de nagyon bízunk benne, és még mindig nagyon fontos tagja a keretünknek. Meg vagyok róla győződve, hogy visszatér majd ahhoz a teljesítményéhez, amit az elmúlt két évben nyújtott."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése