2013. október 16., szerda

Sneijder Angliába igazolhat! - sajtóhír

A nyáron már olvashattunk arról, hogy a Chelsea régi-új vezetőedzője Jose Mourinho szívesen látta volna csapatában korábbi játékosát Wesley Sneijdetr, aki azonban a Galatasaray együtteséhez szerződött. 

A holland válogatott labdarúgó teljesítménye igen csak visszaesett az utóbbi időben, mondhatni sem neki, sem pedig a Galatának nem megy, ez pedig "dühíti" Louis van Gaalt, a holland válogatott szövetségi kapitányát, aki még mindig sokkal többet lát a középpályásban.

A tréner egy nyilatkozatban elszólt magát és a következőt mondta - "Tudom, hogy a Chelsea és José Mourinho Sneijdert akarja. Véleményem szerint ha lehetséges, akkor Sneijdernek el kellene hagynia a Galatasaray-t a Chelsea-ért. Javulna a teljesítménye, ha ismét együtt dolgozna Mourinhóval, és visszanyerné a formáját."

Hollandiának szüksége lesz jövőre Brazíliában egy jó Wesley Sneijderre, ehhez azonban Louis van Gaal szerint váltásra van szükség. Tán egy nyílt üzenet ez a sajtón keresztül. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy lehetett már dupla transzferről is hallani, miszerint Drogba és Sneijder duót venne a télen Abramovic, ezáltal pedig összeállhatna a nagy veterán duó Eto'o és Drogba személyében. Ki tudja, lehet ez lesz a karierrjük utolsó nagy dobása.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése