2013. szeptember 3., kedd

Újpest: megtalálták Balajcza utódját, szerb és belga u-válogatott a klubnál

Az Újpest NB I-es labdarúgócsapata sem tétlenkedett az utolsó napon és két ízben is erősítette a keretet, igaz az egyik megállapodás csupán a szezon végétől lép érvénybe. 

Balajcza Szabolcs immáron 35. életévében jár és a nyáron felvetődött, hogy hamarosan visszatérhet korábbi sikerei helyszínére Kaposvárra. Nos, úgy fest a klub megtalált az utódját, aki a megállapodás értelmében a szezon végén érkezik a fővárosi klubhoz.

Az új kapuvédő nem más, mint a Crena Zvezda szerb utánpótlás válogatott Marko Dmitrovics. A 21 esztendős kapuvédő 9 alkalommal szerepelt a szerb u19-es válogatottban és két ízben az u21-ben. A fialat hálóőr 2010-ben került fel a patinás szerb klub első keretéhez, azonban szerephez még nem jutott. A transfermarkt.de 300 ezer euróra becsli az árát. A transzfert az Újpest hivatalos honlapján jelentette be.

A másik érkező Pierre-Yves Ngawa. A 21 esztendős belga utánpótlás-válogatott védő a Standard Liege csapatától érkezett és kölcsönben szerepel majd a klubnál. A kongói felmenőkkel is rendelkező jobb oldali védő 32 ízben ölthette magára Belgium korosztályos válogatottjaink mezét.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése