2013. szeptember 11., szerda

Brazília Neymar vezérletével hármat vágott a portugáloknak

Meglepetéssel indult, aztán könnyed hazai győzelmet hozott a Brazília-Portugália barátságos összecsapás. A vendég együttesben nem lépett pályára Cristiano Ronaldo, ez pedig meglátszott a csapat játékán. 

A találkozó első találatát Meireles szerezte a 18. percben, mikor is egy az égbe felpattanó labdát a brazil védő megpróbált hazafejelni, a szemfüles portugál azonban lecsapott rá és a kapus mellett a hálóba helyezte azt. Nem volt azonban hosszútávú az öröm, ugyanis Thiago Silva hat perccel később egy szögletet követően tudott eredményes lenni és ezzel egalizálta az állást. A vezetés megszerzésére sem kellett sokat várni a hazai szurkolóknak, hiszen a 35. percben a közönségkedvenc Neymar talált a hálóba. A Barca játékosa a félpályáról indulva könnyedén jutott el a portugál tizenhatos előteréig, ahonnan a labdát mondhatni igen könnyedén helyezte el a hálóba. 

A második félidő elején az öltözőben maradtak a portugálok, egy labdavesztést követően Jó szerzett tőle megszokott találatot, a kapu elé érkező támadó két méterről verte be a középre tett labdát, ezzel kialakítva a végeredményt. 

Brazília - Portugália 3-1 (2-1)
G: T. Silva (24.), Neymar (35.), Jó (49.) ill. Meireles (18.)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése