2013. augusztus 6., kedd

Ketyegő Rooney bomba, küszöbön az angol utódja!

Nem egyszerű az élet mostanság Manchester vörösebbik felén, szó szerint minden izzik, ami csak tud. Nem véletlen ez a fejetlenség, hiszen Ferguson távozása akárki akármit mond nagy változást hozott a fejekben. 

Az utód a szintén skót Moyes eddig nem úgy szerepelteti a gárdát, ahogyan az várható, a kép nem akar összeállni ezáltal pedig egyre több a kritikus hang. Igaz ez még az előszezon, de a szurkolóknak van elvárása...

Az egyik legnagyonn gond jelenleg Wayne Rooney léte vagy éppen  nemléte az együttesnél. Tán mindenki örülne neki, ha végre döntés születne, legyen az ilyen, vagy olyan, de ez a huzavona senkinek sem jó. A támadó menne, a klub nem engedné, a Chelsea és Mourinho pedig tárt karokkal várja az angolt. Vagy mégsem így van? Szinte lehetetlen kibogozni mi igaz, egy azonban biztos, hogy többek már finoman nemtetszésüket fejezték ki az ügyben. A The Independent beszámolói szerint Ferdinand, Giggs és Evra is nemtetszését fejezte ki, na meg persze az egész keretnek, szakmai stábnak meglehet a véleménye, csak nem mindenki ad neki hangot.

Közben úgy hírlik, hogy nincsen tétlenkedés, kinézték az utódot a United szakemberei. Nem más ő, mint Jackson Martínez a Porto kolumbiai gólvágója, a regnáló portugál gólkirály, aki a Daily Express szerint hivatalos levélben kérvényezte klubjánál távozási szándékát.

Nem egy egyszerű ügy, főleg ami a Rooney részt illeti. Igazából könyvet lehetne lassan írni, annyi cikk jelent meg és mindenki mást és mást állít. A végén még spanyol honban köt ki az angol...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése