2013. január 30., szerda

PL kedd: Továbbra is veretlen 2013-ban a QPR, ezúttal a címvédő City bánta - eredmények

Az angol futball nem áll meg egy pillanatra sem, így hét közben is Premier League fordulót rendeznek. Kedden négy, míg szerdán hat találkozó kerül megrendezésre. Nézzük mi történt a mai játéknapon. 

A 2013-as naptári évet tekintve még jó pár veretlen csapat van a Premier Leagueben, ám az hogy a sereghajtó is közéjük tartozott a fordulót megelőzően némileg meglepetésnek mondható. A londoni csapat igén már megverte a Chelsea csapatát, majd pedig döntetlent játszott a Spurs és a West Ham együttesével. Nem sok esélyt adtak rá a szakemberek, hogy ez a sorozat ma is folytatódik, hiszen a soros ellenfél a hét meccset zsinórban megnyerő Manchester City csapta volt. Azonban sikerült a bravúr, a QPR szó szerint kibekkelte a meccset. Csakugyan gól nélküli döntetlent hozott a Swansea vendégjátéka a Sunderland ellen, így Michu nem tudta növelni góljainak számát. 

Nem maradtak azonban a PL szerelmesei gólok nélkül, ugyanis a Wigen csapata bravúros pontmentést mutatott be idegenben. A Stoke a 48. percben már két góllal vezetett, de a vendégek nem adták fel és egalizálták az állást. A nap egyetlen győzelmét a "Francia" Newcastle mutatta be. A gall játékosokkal teletűzdelt szarkák igazi alsóházi rangadót játszhattak a mostanság pofozógép szerepkörben tetszelgő Aston Villa ellen. A két csapat versenyfutását a vendégek bírták jobban. A 31. percben már két gólos volt az előny,  szépítés még sikerült büntetőből, ám többre ezúttal sem futotta a kiesés felé sodródó Aston Villa együttesétől.. 

Premier League 24. forduló:


Aston Villa - Newcastle United 1:2
Queens Park - Manchester City 0:0
Stoke - Wigan 2:2
Sunderland AFC - Swansea 0:0
jan. 30. 20:45 Arsenal - Liverpool (Digi Sport2)
jan. 30. 20:45 Norwich - Tottenham
jan. 30. 20:45 Everton - West Bromwich
jan. 30. 21:00 Manchester United - Southampton (Digi Sport1 23:05 felvételről)
jan. 30. 21:00 Reading - Chelsea
jan. 30. 21:00 Fulham - West Ham United

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése