2013. január 30., szerda

Berlusconi és Balotelli barátkozhat, ugyanis a balhés támadó Milánóba igazolt - hivatalos

Nem éppen felhőtlen Silvio Berlusconi és Mario Balotelli viszonya, a korábbi olasz politikus, és a klub tulajdonosa ugyanis korábban kemény szavakkal szavakkal illette az olasz válogatott támadót. Elhíresülté vált a "rohadt alma" kifejezés és ami a bocsánatkérő nyilatkozatot illeti, fel lehetett fogni egy újabb burkolt támadásnak. Vajon mindez csak színjáték volt és a színfalak mögött már mindent tudni lehetett? 

Ez talán sosem derül ki, ám az már biztos, hogy az olasz támadó az AC Milan együttesében folytatja. Balotellinek nem volt maradása a City együttesében, már így is túl sok mindent elnéztek neki. A támadó 22 millió fontért érkezik, viszont ebből 3 milliót csak abban az esetben lát az angol klub, ha Balotelli az elvárásoknak megfelelően szerepel majd. A támad emellett jelentősen kevesebb fizetést tehet majd zsebre mint angol klubjánál, de ilyen az élet, áldozatokat kell hozni.

A nagy kérdés, hogy vajon a Milan együttesének is meggyűlik-e a baja Mario viselkedésével, vagy valamely csodával határos módon sikerül megnevelni a balhéiról elhíresült támadót. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése