2012. december 27., csütörtök

Real Madrid: Megszabták CR7 irányárát, a klasszis 122 millió fontért eladó - sajtóhír

Egybehangzó spanyol és angol sajtóértesülések állítják, a Real Madrid klasszisa Cristiano Ronaldo eladó, persze ha valaki kifizeti azt az elképesztő összeget, melyet a Királyi Gárda kér érte. Az utóbbi időben felerősödtek azon hangok, mely szerint Ronaldo visszavágyik korábbii sikerei színhelyére Manchesterbe. 

A hírek szerint a 94 millió euróért vett csatárhoz nem ragaszkodik a klub, így szabtak egy árat, amennyiért akár távozhat is a portugál klasszis. Ez az összeg 122 millió font, az az 150 millió euró. Ez már nem aprópénz, nem sok klub engedhet meg magának egy ilyen kiadást, szó szerint csak pár a világon.

A legfőbb kérő és Roni "álma" is a United lehetne, ám a Vörös Ördögöknek ez az összeg minden bizonnyal túl magas, bár soha nem lehet tudni. A szóba jövő két klub lehet még a városi rivális City, melyet CR7 érzelmei miatt szinte ki is zárhatunk, így pedig marad a PSG, ez a vonal állítólag él is.

Párizsban manapság semmi sem drága, az olajmilliárdoknak köszönhetően jönnek a sztárok, és a csapat is egészen kezd összeállni. Kérdés, hogy Ronaldo játszana-e a francia ligában, illetve el lehet azt képzelni  hogy Zlatan és CR7 jól megférnek egymás mellett?

Ami tény, a portugál zsenin látszik, hogy valami nincs rendben. Korábban már kijelentette nem érzi jól magát Madridban és ennek nem a pénz az oka, ahogyan azt többen találgatták, a klub hosszabbítana  vele és 50 százalékos fizetésemelést is adott volna, mellyel évi 15 millió eurót kereshetne, de a probléma nem itt van. A valós okot most sem tudjuk, lehet tényleg "hazavágyik" a zseni...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése