2012. december 27., csütörtök

Hoppá! - A szurkolók kirúgnák Mourinhot

Nagy viharfelhők kavarognak Madridban, míg a kisebbik klub az Atletico remekel, addig a Királyi Gárda csak szenved és torlódnak, halmozódnak a problémák. A jelek szerint Mourinho helye is megkérdőjeleződhet, viszont a szurkolók már most azonnal menesztenék a trénert. 

Az idei csapat közel sem a tavalyi, holott a játékoskeret nem változott, a hátrány nem egész fél szezonnál már 16 pont a Barcelona előtt, folyamatos problémákról és konfliktusokról hallani. Ronaldo elvágyódik, csapaton belüli klikkesedés, a nagy hátrány és egy csepp volt a pohárba Casillas padra ültetése, melyből napok óta óriási "bál" lett.

A mérvadó Marca a saját honlapján tette fel a következő kérdést: "Kirúgnák-e Madridból José Mourinhot?"

Nos, az eredmény igen csak érdekes lett, tegyük hozzá, hogy bárki szavazhatott így Barca fanatikusok is, na de ekkora fölény akkor sem alakul ki, a szavazásból látszik, hogy a "Special One" legutóbbi húzásával magára haragította a szurkolók többségét.

A szavazók 82,4 százaléka a portugál kirúgása mellett voksolt, tehát csak a futball rajongók 17,6 százaléka voksolt a tréner maradása mellett. Ennek jelentősége nincsen, de egy jól látható vélemény, a szurkolók most épp kirúgták a trénert.

Egy dologra azért kíváncsiak lennénk, ha a klub a hivatalos honlapján a regisztrált tagoknak tenné fel ezt a kérdést, akkor milyen eredmény születik...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése