2012. december 19., szerda

Két kiváló brazillal erősíthet az Inter, Sneijder az üzlet részét képezheti

Azt követően, hogy a bajnoki rajtra az Inter erősen meggyengült, sokan középmezőnyt, esetleg Európa Liga helyet jósoltak a csapatnak. A milánói kék-feketék a várakozásokon felül teljesítenek, a bajnoki tabella második helyén állnak, így pedig út közben a tervek is változnak. A cél a bajnoki cím és a csapat megerősítése. 

Úgy hírlik a Nerazzuri két igen csak jónak tűnő igazolást tervez, brazil srácokat vennének. Az egyik kiszemelt a PSG kiválósága Nené, a 31 esztendős játékos piaci ára 10 millió euró, és a hírek szerint az üzlet részét képezheti Wesley Sneijder, aki már korábban jelezte távozási szándékát és a PSG érdeklődéséről is lehetett hallani. Viszont azt, hogy ez így erősítés-e vagy sem majd meglátjuk.

A másik kiszemelt a friss Klub VB győztes Corinthians kiválósága a 24 esztendős Paulinho. A középpályás piaci értékét a transfermarkt.de 12 millió euróra becsli, komoly erősítést jelenthetne az Inter számára.

Sneijder piaci ára 28 millió euró, így minden bizonnyal Nené mellett a párizsi klub még jelentősen ráfizethet a hollandra, melynek eladási ára így fedezheti Paulinho vételárát is. 

Ezt átgondolva, úgy tűnik jó üzletet készül csinálni az Inter, nemsokára indul a játékoskeringő és többet fogunk tudni.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése