2012. december 16., vasárnap

Chelsea: kinézték Benitez utódját, spanyol honban dolgozó argentin sikeredző jöhet, Abramovic nagy terve

A Chelsea lábrádugócsapata az utóbbi időben, mondhatni Mourinho távozása óta csak úgy emészti az edzőket. A sikerező Di Matteót válto Rafa Beníteznek már most keresik az utódját, a hírek szerint meg is találták. 

Roman Abramovic "okosan" rakosgatja a lapokat, mondhatnánk ezt is, h igaz amire most készül. Az, hog edzőváltás lesz a Chelsea csapatánál, már nem újdonság, mindennapivá válik lassan. A londoni kékek ma elbuktak a Klub VB döntőjében, és ez nem erősítette meg Benítez helyét a kispadon, akinek azóta kifelé lóg a szénája, mióta megérkezett. A szurkolók nem igazán fogadják el, az eredmények pedig nem nagyon jönnek, mikor lenne rá lehetőség, mint ma elbuknak.

Az orosz tulaj megálmodta Falcao szerződtetését és "szerelme" azóta is töretlen a Tigris iránt, mióta az Európai Szuperkupában egymaga intézte el a BL győztes kékek csapatát. Hogy hol jön itt képbe Falcao vagy hogyan? Abramovic az Atletico Madrid 42 esztendős argentin trénerét szemelte ki állítólag a kispadra. Diego Simeone így a nyár elején válthatná spanyol kollégáját, és ezáltal Falcao elcsábítása is sokkalta könnyebb lehetne.

Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése