2012. december 16., vasárnap

Chamakh elhagyja az Arsenalt, hazatérne, de lehet más veszi meg...

Nem egyszerű Chamakh helyzete, hiszen a  28 esztendős marokkói válogatott csatár nem sok szerepet kap Arsene Wengertől az Ágyúsok menedzserétől, és amikor bizonyíthatna, akkor sem igazán jön ki a lépés. Francia lapok állítják, a csatár visszatér korábbi sikerei helyszínére a Bordeaux együtteséhez, ám ez nem lesz könnyű. 

Az első és legnagyobb probléma, hogy 2014-ig élő szerződése van az Arsenal csapatával és apró pénzért nem fogják őt elengedni, hiszen cserecsatár szerepkörben "remekelhet" a londoniaknál. Piaci értéke mióta padozik folyamatosan csökkent, olyannyira, hogy 17 millió euróról mára csak 5,5-re taksálják. Igen ám, de ez nagy pénz példáull a francia csapatnak, és erre még rájön az élő szerződés, mely felfelé tornászhatja az árat.

Ha ez nem lenne elég, akkor érkeznek a kérők, mely úgymond licitálást jelent. Két angol csapat a Norwich és a QPR is szívesen látná keretében a játékost, útóbbi rendkívül rosszul szerepel, de anyagi lehetősége megvan. Emellett az olasz Fiorentina és a török Fener is komolyan gondolkozik a támadó szerződtetésén a hírek szerint, így komolyakadájba ütközhet Chamakh és a Bordeaux új szerelmének kialakulása, megvalósulása.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése