2012. szeptember 12., szerda

Bombafogás Miskolcon: A 23-szoros magyar válogatott támadó Rudolf Gergely Diósgyőrben folytatja

Még egy utolsó nagy húzást hajtott végre a  Diósgyőr csapata és Elek Ákost követően újabb válogatott labdarúgót tudhat a soraiban a mai naptól fogva. A Miskolci csapat hivatalos honlapján a dvtk.eu-n tette közzé nemrégiben a hírt, miszerint hosszas tárgyalásokat követően sikerült megegyezniük Rudolf Gergellyel a 23-szoros magyar válogatott támadóval. A csatár már korábban felbontotta szerződését a Genoa csapatával, így szabadon igazolható volt. A felek három éves szerződést kötöttek egymással, ezzel a Diósgyőr támadóalakzata jelentősen erősödött. A mértékadó transfermarkt.de szerint mostantól ő az NB1-ben játszó legértékesebb labdarúgó. Fontos még megjegyezni, hogy a kérők közt volt a Győri ETO csapata is, aki konkrét szerződést kínált a támadónak, ám ő azt visszautasította. 

"Hosszú ideje dolgoztunk Rudolf Gergely Diósgyőrbe igazolásán, és nagyon büszkék vagyunk, hogy újabb válogatott játékossal sikerült megerősíteni a DVTK keretét, amely ezzel véglegessé vált. Azt gondolom, hogy erre az évre igen ütőképes csapatot sikerült összehozni Diósgyőrben, talán az elmúlt évtizedekek legerősebb csapatát. Most már rajtuk a sor, hogy bebizonyítsák ezt a pályán is. Bízom benne, sikerül sok örömet szerezni a szurkolóinknak." - így nyilatkozott a klub honlapján Dudás Hunor, a DVTK-t működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója.

Rudolf Gergely holnap reggel a Hungust Hotel Palotában mutatják be a sajtó képviselőinek. Innentől fogva jöhetnek az eredmények, Sisa Tibor nyugodtan dolgozhat, a keret a rendelkezésére áll, hogy sikereket érhessen el.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése