2012. szeptember 21., péntek

A pályán kívül csaphat össze a Barca és a Real, a hírek szerint egy játékost szemeltek ki

Aki nem túl jártas a labdarúgásban és nem követi nap mint nap a híreket, bajnokságokat annak Abdelaziz Barrada neve teljes mértékben ismeretlen lehet és egyből felteszi a kérdést, hogy ki ő és mit akar a két sztárklub tőle. Először is ismerkedjünk meg akkor Barradal, majd pedig nézzük mi a tényállás. 

Abdelaziz Barrada marokkói-francia kettős állampolgár, utóbbi országban született és nevelkedett. Pályafutását egy kis francia klubnál kezdte, majd pedig három évik a PSG második számú csapatának volt tagja. A jelenleg 23 esztendős középpályást 2010-ben igazolta le a Getafe csapata. Először a B csapat játékosa volt, majd pedig 2011-től az első csapat tagja. A katalánok és a blancók is látnak valamit a srácban, mint kiderült mind a két klub próbálta már megszerezni  Barradat, de ő mindkét alkalommal nemet mondott. A Real Madrid két évvel ezelőtt, a Barcelona pedig négy hónapja szerette volna leigazolni a Marokkói válogatott labdarúgót. 

A szezont Abdelaziz remekül kezdte, kiváló játéka mellet két gólt is szerzett egyiket pont a Real Madrid ellen. A hírek szerint mind a két spanyol sztárcsapat szeretné megszerezni a játékjogát és úgy tűnik egymásra kell majd licitálniuk, ha tényleg szeretnék megszerezni a fiatal középpályást. A piaci értéke a transfermarkt.de szerint 6 millió euró, a licit pedig minden képen a Getafe malmára hajthatja majd a vizet.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése