2012. augusztus 27., hétfő

Megszületett a megállapodás, Modric a Real Madrid játékosa

Egy héttel korábban mindenki várta Modric bemutatását Madridban, de a sajtó tévedett és az ügy húzódott, ám hallani nem nagyon lehetett semmit. Nos, újabb nagy nyári átigazolási sága ér ma véget, hiszen a Tottenham hivatalos oldalán jelentette be, hogy megegyeztek a Real Madriddal Luka Modric átigazolásában. A közleményben hozzáteszik, hogy nem csak az irányítóról egyeztek meg, hanem a két klub partnerségi viszont is köt. Ez elég furcsa dolog ez után a huzavona után.  

Lényeg a lényeg, Modric ma érkezik Madridba, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon, és ha ez megtörtént akkor alá is írja új szerződését, melynek részleteiről még egyik csapat sem számolt be, de a sajtó már tudni vél részleteket. A Tottenham állítólag 33 millió angol fonttal gazdagodik, a horvát irányító pedig heti 120 ezer eurót fog keresni az-az 40 millió forintot hetente. 

„A klub bejelentheti, hogy partneri megállapodást kötött a Real Madriddal, s megegyezett Luka Modric átigazolásáról is, aki orvosira megy a spanyol klubhoz” - ez olvasható a Spurs hivatalos honlapján.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése