2012. július 12., csütörtök

Két ajánlatot is visszautasított a Porto, röpködnek az euró milliók

A Manchester United és a Tottenham csapata élénken érdeklődik a Porto középpályása Moutinho iránt. A játékos piaci ára 23 millió euró, ám ennél többet szeretne érte a portugál klub. Pár napja még arról szóltak a hírek, hogy 20 millió euróért távozhat a középpályás és angol források szerint a Vörös Ördögök ezt az ajánlatot meg is tették, ám a Sárkányok visszautasították. De úgy tűnik Sir Alex Ferguson  nagyon akarja a játékost és tettek egy második ajánlatot is, mely a piaci ár felett van 25 millió euró, ám  ez sem bizonyult elégnek. A klub illetékesei állítólag  27 millió eurót szeretnének kapni Moutinhoért. 

Egy érdekesség, tavaly az Anzhi elvitte volna Hulkot 70 millió euróért, ám akkor azt mondták, 100 millió a kivásárlási ára de egye fene 90 millióért mehetne. Az üzletből nem lett semmi, idén pedig 40 milliós összegért adhatják el a brazil csatárt nagy valószínűséggel. Nehogy így járjanak a portugál válogatottal is, sokat akarnak, piaci értéken felül aztán nem sikerül majd értékesíteni csak később és sokkal kevesebbért. A játékos ügyében a napokon belül várhatóak új fejlemények.

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése