2012. július 19., csütörtök

EL: Döntetlent játszott a Vidi Szlovákiában

A Honvéd után a Videoton csapata is megkezdte az Európa Liga küzdelmeket, az ellenfél a Slovan Bratislava csapata volt. Az első mérkőzésre idegenben került sor. A találkozón a szlovákok szereztek vezetést a 26. percben Filip Sebo révén, ám sokáig nem örülhettek a vezetésnek, ugyanis a Vidi a 30. percben egyenlített Filipe Oliveira révén. A felek 1-1-es döntetlennel vonultak a félidőben az öltözőbe.

A második játékrészben az eredmény nem változott, maradt az 1-1-es döntetlen és ezzel  magyar csapat nagyon kedvező előjellel várhatja a visszavágót. Fontos szempont, hogy van idegenben lőtt gólja a csapatnak. A két csapat egyébként kiegyenlített küzdelmet vívott, megérdemelt döntetlen született. A mérkőzést megelőzően a két szurkolótábor kemény magja megpróbált összecsapni, ám ezt a rendőrség sikeresen megakadályozta. Nagyon forró hangulatot ígértek a szlovákok, ám a stadionban ebből a fanatizmusból ezúttal nem sokat lehetett érezni. 

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése