2012. július 25., szerda

Bombahír: A PSG elhappolhatja Modricot a Real Madrid elől

Nem mindennapi hírek láttak napvilágot a brit sajtóba, mely szerint a PSG kész kifizetni Luka Modric 40 millió fontos vételárát, melyet a Tottenham kér a horvát válogatott játékmesterért. Ez a hír borzolja a kódéjeket, hiszen a Real Madrid háza tálán már kész tényként kezelték Modric érkezését, ám eddig a felek nem tudtak megegyezni egymással, hiszen a Real nem hajlandó 40 millió fontot fizetni. Egyes források szerint csak 32, más források szerint pedig 35 millió fontál nem ajánlanak többet. Ami tény, hogy Modric a Real Madrid csapatában akar játszani, és a Királyi Gárda is szeretné őt, ám ebbe beleszólhatnak a katari olajmilliárdok. A Tottenham és Modric kapcsolata jelentősen megromlott, hiszen a horvát sztrájkolt és nem edzett a csapattal, amiért nem engedik el Madridba. A klub válasza nem kis pénzbüntetés volt. A Spurs innentől valószínűleg annak adná el a játékost aki többet ajánl, és a PSG olajmillióival nehéz versenybe szállni. A kérdés, ha a PSG és a Tottenham megegyezik egymással, akkor Modric rábólint-e az üzletre, a párizsi klub tud-e számára olyat ajánlani, amit nem bír visszautasítani. 

Sokak számára egyre dühítőbb a PSG játékospolitikája, hiszen szinte nem lehet velük a versenyt felvenni. Ez ellen a napokban felszólalt Sir Alex Ferguson a Manchester United vezetőedzője is, aki szerint meg kéne találni a helyes ár-érték arányt. Azt, hogy ebből az üzletből lesz-e valami napokon belül kiderülhet.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése