2012. július 25., szerda

Barcelona: Mascherano hosszabbít

Úgy tűnik a katalán klub vezetése nagyon meg van elégedve a 81-szeret argentin válogatott Javier Mascherano teljesítményével, és noha szerződése 2014-ig szól, ezt a kontaktust már most meghosszabbítják, jelezvén, hogy hossz távon számolnak a 28 esztendős játékossal. Az argentin nagyon jól érzi magát Barcelonában, ahova 2010-be került 20 millió euró fejében a Liverpool csapatától. Az előző szezonban alapembernek számított, 31 mérkőzésen lépett pályára és remek teljesítményt nyújtott, piaci értéke is emelkedett, a szakemberek 30 millió euróra becslik.

„A megújított szerződésem már majdnem készen van. Talán már a jövőhéten alá is írhatom. Nyugodt vagyok a jövőmmel kapcsolatban” - így nyilatkozott az argentin a tegnapi Hamburg elleni mérkőzés után.

Sokan kérkedtek, mikor Mascherano Barcelonába igazolt, sokan csak favágónak emlegették a Liverpool csapatában, és mondták, hogyan fog bele illeni a katalánok passzjátékába. Nos, Javier úgy gondolom méltó választ adott a kritikusainak, hiszen remekül beilleszkedett a csapat játékába.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése