2012. július 20., péntek

AS Roma: Juan távozott, helyette két brazil védő érkezett

Mint az már köztudott elhagyta az AS Roma csapatát a 33 éves brazil védő Juan, aki visszatért hatályába az Internacional csapatához. A Farkasok nem tétlenkedtek és igazoltak a helyére egy 25 esztendős és egy nagyon fiatal, mindössze 20 éves védőt. Nézzük kikről is van szó, mit tettek le eddig az asztalra. 

A 25 esztendős Leandro Castán főlegközépső védőként bevethető, több brazil klubban megfordult, ám legjobb időszakát a Corinthians csapatában töltötte, ahonnan most távozott. Piaci értéke 2.5 millió euró, ám élő szerződése ezt az árat feltornázta, így 5 millió eurót fizetett érte a Római együttes. A felek 4 éves kontaktust kötöttek egymással.

A 20 esztendős tehetség Dodó, teljes nevén José Rodolfo Pires Ribeiro a Corinthians csapatánál nevelkedett, és itt is mutatkozott be a felnőttek között. 2008-2009 között 10 alkalommal szerepelt a brazil u17-es válogatottban, ám azóta nem hívták meg másik korosztályba. Arról, hogy mennyit fizettet érte a Roma nincs információnk, csupán annyit tudunk, hogy értékét 500 ezer euróra becslik.

Azt pedig már korábban közöltük, hogy az amerikai Michael Bradley a farkasokhoz szerződött, így a támadósor is erősödött.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése