2012. június 21., csütörtök

Megvan Vass Ádám új csapata, már átesett az orvosi vizsgálatokon

Vass Ádám az orvosi vizsgálaton
A 23 éves magyar középpályás szerződése lejárt a Brescia csapatánál és már át is esett az orvosi vizsgálatokon új klubjánál. A csapat nem más, mint Bulgária legnagyobb múltú és legsikeresebb klubcsapata a CSZKA Szófia. Vass Ádám a hírek szerint négy éves szerződést köt a klubbal, mely az utolsó fordulóban elszenvedett veresége végett csupán második lett a bajnokságban és így az Európa Liga második csoportkörében indulhat.

Vass Ádám a karrierjét a Ferencváros junior csapatában kezdte 2003-ban, ahonnan az angol Stoke City leigazolta. Ádám sokat fejlődött Angliában, ám a felnőtt csapatban nem sikerült bemutatkoznia és 2007-ben a Brescia csapatába szerződött. Azóta Olaszországban játszott és több mint 120 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, 20 alkalommal pályára lépett a Seria A-ban is, ám kiestek. 2006-ban mutatkozott be a nemzeti válogatottban és eddig 11 alkalommal kapott szerepet. Sok sikert kívánunk Ádámnak új klubjánál.

Nézzük mit érdemes tudni új klubjáról: A CSZKA Szófia a Bolgár klubfutball legeredményesebb csapata, 31 alkalommal hódította el a bajnoki címet és húszszórós kupagyőztes. Emellett három szuperkupa győzelme is van. A klubnak hírhedt szurkolótábora van.

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatás http://www.facebook.com/SportToll
Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése