2012. május 6., vasárnap

Drámai mérkőzés Kispesten: Kimaradt büntetők, beszedett pirosak

Nem mindennapi mérkőzést játszott a Budapest Honvéd és a Kaposvár együttese ma kora délután. A bennmaradásért küzdő Kaposvár nagyon hamar, már a 13. percben emberhátrányba került Graszl Károly kiállítását követően, ám a megítélt büntetőt Tchami a felsőlécre rúgta. Rendkívül fontos lett volna a pontszerzés a Somogyiaknak, mivel a két rivális a Vasas és a Pápa is nyerni tudott szombaton. A 38. percben ismét a büntetőpontra mutatott a játékvezető, a kaposvári Safaric kézzel ért a labdához, ám a megítélt büntetőt ismét nem sikerült értékesíteni, Vécsei durrantott csúnyán a felső léc fölé.

A második játékrészben egy-kapuzott a Honvéd, ám helyzetekben ez nem mutatkozott meg, Sisa Tibor fiai kitűnően védekeztek. Pár kósza lövés veszélyeztette csupán Hajdúch kapuját. A 84. percben pedig egyenlő létszám alakult ki, Faggyas második sárgáját követően megnézhette meleg e a víz a kispesti zuhanyzóban. Ezt követő percekben a Rákóczi akár meg is nyerhette volna mérkőzést, ám nem sikerült a kapuba találniuk így maradt a 0-0 és pontosztozkodás. Ez az egy pont nagyon sokat érhet még a végén Kaposvárott.




Megjegyzendő, hogy bemutatkozott az NB I-ben a mindössze 16 esztendős kispesti szuper tehetség, Bobál Gergely.

Drámából tehát nem volt hiány a mérkőzésen a kár, hogy csupán 500 néző tekintette meg ezt az izgalmas,  gól nélküli összecsapást.

Szerző: Őszi Ádám

2 megjegyzés:

  1. izgalmas????? ti melyik meccset néztétek szerencsétlenek?? az állófutball mióta izgalmas??

    VálaszTörlés
  2. Tény a mérkőzés nem hozott magas színvonalat... de izgalom az volt a találkozón. A megszólítás meg....
    "állófutball"---->ezt megszokhattad magyar szinten sajnos

    VálaszTörlés