2015. szeptember 27., vasárnap

Zsinórban negyedik meccsét húzta be a Schalke

A német élvonalbéli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 7. fordulójának szombati játéknapját a Schalke 04 hamburgi vendégjátéka zárta. A gelsenkircheniek zsinórban negyedik meccsüket nyerték meg, s beérték pontszámban a vasárnap játszó Borussia Dortmundot. 

Hamburg - Schalke 0-1 (0-0)
G: - ill. Sane (60.)

Roppant kiegyenlített és brusztolós mérkőzést vívott egymással a két csapat. Mindkét félnek megvoltak a helyzetei, ám a vendégek sokkalta több, nagyobb lehetőséget tudtak kialakítani, illetve kihagyni. Az első félidőben Di Santo, Choupo-Moting és Sane is közel állt a gólszerzéshez, ám nem tudták végül bevenni Drobny kapuját. 

A fordulást követően Holtby kísérletét jegyezhettük fel hazai részről, majd nem sokra rá a túloldalon rezgett a háló, Leroy Sane ezúttal már nem hibázott, s mint később kiderült, győztes gólt szerzett. Meyer révén hamar növelhette volna előnyét a gelsenkircheni csapat és lezárhatta volna a meccset, azonban Drobny résen volt. Lasogga és Djourou sem tudott végül betalálni hazai oldalon, így elmaradt az egyenlítés, a kékek pedig három bajnoki ponttal távoztak a Volksparkstadion gyepéről. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése