2015. augusztus 6., csütörtök

Real Madrid játékosé a nyár legbutább nyilatkozata

A spanyol AS az a hírportál, mely magáénak tudhatja a nyár legmeggondolatlanabb, de úgy is fogalmazhatunk, hogy legbutább nyilatkozatát. Van, amikor az őszinteség nem vezet jóra... 

Marco Asensio neve ezidáig nem vált világhírűvé, most azonban még madridista berkeken belül is sokan megorroltak rá. A 19 esztendős ifjú középpályás roppant őszinte és meggondolatlan nyilatkozatot tett, az a bizonyos utolsó mondat nem kellett volna - "Megtisztelő, hogy több klub is érdeklődik irántam, jelenleg azonban kizárólag a Real Madridra koncentrálok. Boldog vagyok itt, és bár ezer szállal kötődök a Mallorcához, itt akarom megkezdeni az új idényt. Tudom, milyen nehéz dolgom lesz, ha el akarok jutni a kezdőcsapatig, hatalmas a konkurencia, de bízok magamban. Ja, és imádom, hogy itt ilyen sok pénzt kapok!" - ezen mondat után az interjút készítő zsurnaliszta már tudhatta, ebből nagyon olvasott anyag lesz...!

Asensino tavaly a téli átigazolási időszakban lett a Real Madrid játékosa, 4 millió eurót kapott érte nevelőegyüttese a Mallorca. Kérőből ezen a nyáron nincsen hiány, a transfermarkt.hu adatai szerint a Hannover, a Middlesbrough és a Southampton is lecsapna az ifjú tehetségre.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése