2015. június 27., szombat

Carlos Bacca elkelt 30 millió euróért - sajtóhír

A San Siro két lakója közül (Inter, AC Milan) egyik sem éli aranykorát, mindkét klub adós a szurkolóinak a szép és eredményes játékkal. A hagyományok és a tradíciók megkövetelik, hogy Milánó jelképei ismételten régi fényükben csillogjanak, ám azt nem tudni, hogy mikor tér vissza a fény. A Sky Sports információi szerint a piros-fekete egyesület, tehát az AC Milan jó úton haladhat. 

A jövőben Carlos Bacca lehet az AC Milan támadószekciójának kulcsfigurája, avagy gólfelelős érkezik Mihajlovic mester gárdájába. A nemrégiben kinevezett szakember már két játékost igazolt, Nocerino a széteső Parma, míg Verdi az Empoli együttesétől érkezett.

Az elvárás adott, ismételten magasra emelni az AC Milan labdarúgócsapatát, ennek pedig ékköve lehet Carlos Bacca a kolumbiai halász, avagy nagy hal akadt a milánói hálóba. A Sky Sports információi szerint 30 millió euróban egyezett meg a Sevilla és az AC Milan. A hivatalos bejelentés pedig bármelyik pillanatban megtörténhet.

Carlos Bacca iránt a következő klubok érdeklődtek az utóbbi hetekben, hónapokban: Manchester United, Napoli, AS Roma, Mönchengladbach, Liverpool, Tottenham és még a kínai Beijing Guoan is. A kolimbiai remek szezont zárt, 56 mérkőzésen 28 gól és 10 gólpassz fűződik a nevéhez.

Az AC Milan csapatától még Inzaghi távozását megelőzően távozott Essien, aki a Panathinaikost választotta karrierje következő állomásaként.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése