2015. május 11., hétfő

ManUnited: Depay után újabb PSV játékos érkezhet

Pár nappal korábban hivatalossá vált, hogy Memphis Depay a PSV Eindhoven házi gólkirálya, a holland góllövőlista éllovasa a Manchester United mezét ölti magára jövőre. Nem ő azonban az egyetlen, aki érkezhet, Van Gaal a PSV holland válogatott támadó középpályására Georgino Wijnaldumra is lecsaphat. 

Két fordulóval az angol bajnokság vége előtt szinte biztosra vehető, hogy a Manchester United a negyedik helyen végez, ezzel pedig megváltja a Bajnokok Ligája indulás jogát a selejtezőkörbe. A Vörös Ördögök tehát egy esztendőnyi kihagyást követően visszatérhetnek a legrangosabb kupasorozatba, a vezetőedző Van Gaal pedig igen szabad kezet kap a csapat megerősítésére. Depay a támadósorban csillogtathatja meg tudását, míg a másik nyári szerzemény a szintén holland válogatott Wijnaldum lehet. 

A 24 esztendős támadó középpályás remek szezont fut, 43 tétmérkőzésen 17 gólt és 6 gólpasszt jegyez, teljesítményével pedig több sztárklub figyelmét is felkeltette. Szerződése 2018 nyaráig érvényes jelenlegi klubcsapatával, így a PSV diktálhat, a Vörös Ördögöknek pedig ismételten jól a zsebbe kell nyúlnia, amennyiben szeretnék Wijnaldumon a saját címerükkel ellátott mezt feszülni. Piaci értéke 12 millió euró, ám ez az összeg egyes hírek szerint könnyen megduplázódhat és majdnem elérheti Depay 27,5 millió eurós vételárát.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése