2015. május 15., péntek

Kifoszthatják az Atletico Madridot

A Daily Star legfrissebb információi szerint Jose Mourinho két Atletico Madrid játékost is Londonba csábítana, melynek következtében tele lehet a Matracosok kasszája, ám a csapat ordas gyengülést szenvedhet, pótlásuk pedig borzasztó nehéz lehet. 

A szóban forgó két játékos Antonie Griezmann és Koke. A két labdarúgó piac ára 35 és 50 millió euró, ám mindkettejüknek hosszútávú, 2020-ig és 2019-ig szóló szerződése van a még regnáló spanyol bajnokkal. Ám tudjuk, hogy ez semmit nem jelent, a pénz nagy úr...!

A hírek szerint Abramovic a Chelsea tulajdonosa engedélyezheti, illetve finanszírozhatja a duó szerződtetését, mely 100 millió fontjába, körülbelül 140 millió eurójába kerülhet. 

Mindkét labdarúgó kiváló szezont fut, sejteni lehetett, hogy nagy lesz irántuk az érdeklődés. Diego Simeone a Matracosok trénere nincsen egyszerű helyzetben, könnyen lehet, hogy a nyáron új csapatot kell építenie. Az anyagiak meglesznek, ám mint tudjuk, a pénz nem minden, összeszokottságot nem lehet vásárolni...! 

Mourinho részéről nem új keletű az Atletico Madrid játékosok iránti "rajongás", tavaly Diego Costa és Filipe Luís is áttette Madridból székhelyét Londonba a Stamfordra.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése