2015. május 6., szerda

Chelsea: Újabb Atletico Madrid játékosra csapna le Mourinho

Filipe Luis és Diego Costa után újabb Atletico Madrid játékosra fáj Jose Mourinho foga a hírek szerint. A Chelsea portugál trénere ezúttal Antonie Griezmannt szeretné kékbe öltöztetni. 

Már megszokhattuk, hogy a Chelsea nem kineveli, hanem megveszi a kész játékosokat, Roman Abramovic pénztárcája még anyagilag megterhelő válása után is igen vaskos, avagy szeretett londoni klubjára mindig van keret. A bajnoki cím már zsebben, Mourinho visszatérésének már meg is van a gyümölcse, ám a hőn ámított Bajnokok Ligája cím még várat magára. A csapatot erősíteni kell, erre pedig megfelelő lehet Griezmann személye.

A 24 esztendős francia támadó tavaly még a Real Sociedad játékosaként bontogatta szárnyait, s villogtatta tehetségét. Ezt remekül érzékelte az Atletico Madrid szakmai stábja, s meg is szerezték a nyáron a franciát nem kevés pénzért, 30 millió euróért. Ezt az összeget most azonban a hírek szerint akár meg is duplázhatja a Chelsea, 58-60 millió euró közötti ajánlat futhat be Madridba.

Griezmann fantasztikus szezont fut, az Atletico Madrid házi gólkirálya, méltó utódja lett Diego Costának. Mutatói lenyűgözőek, 50 meccs 25 gól és 6 gólpassz minden sorozatot figyelme véve. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése