2015. április 13., hétfő

Nagy balhé, nagy büntetés! - Kirúgták a 80-szoros válogatott védőt

A Bayer Leverkusen labdarúgócsapata hivatalos közleményben tudatta, hogy Emir Spahic már nem tartozik a klub kötelékébe, a múlt heti kupamérkőzést követő balhé a játékos állásába került. A döntés végleges, sokat nem kellett gondolkozni a videofelvételek önmagukért beszélnek.  

Mint ismeretes a Gyógyszergyáriak büntetőkkel bukták el a Bayern München utáni Német Kupa negyeddöntőt, ám sokak számára mégsem emiatt maradt emlékezetes az összecsapás, hanem Emir Spahic ámokfutása miatt. A 80-szoros bosnyák válogatott védő a mérkőzést követően pár a találkozóra kilátogató barátját próbálta bevinni a gyepre, illetve az öltözőfolyosóba, ám ezt a biztonsági szolgálat emberei nem honorálták, a labdarúgó pedig ámokfutásba kezdett. Több mellényest megütött, majd egyet pedig lefejelt. Sejthettük, hogy az ügynek komoly következményei lesznek, ám ekkora szigorra talán a legtöbben nem gondotlak.

A Leverkusen így tudatta döntését a közvéleménnyel - "Emir Spahic kiváló futballista, aki nagy szolgálatokat tett a Bayernek. Ugyanakkor a szerdai incidens kivizsgálása után a klubnak nincs más választása. A videobizonyítékok valósággal sokkoltak minket. Nem várhatunk a jogi procedúra és a várható büntetőügy végére, saját hatáskörben döntenünk kellett. A Bayer Leverkusen azonnali hatállyal szerződést bontott Emir Spahiccsal"

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése