2015. április 22., szerda

AS Roma: Ingyen érkezhet a rutinos francia válogatott középpályás

Az olasz Corriere dello Sport értesülései szerint ingyen kaparinthatja meg az AS Roma a francia élvonalban szereplő Lille rutinos védekező középpályását, Rudi García újfent együtt dolgozhat egykori játékosával. 

Mint ismeretes a fővárosi csapat trénere az a Rudi García, aki pár esztendővel korábban francia bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett a Lille csapatával, háromszor választották a Ligue 1 legjobb edzőjének, majd 2013-ban országot és kispadot váltva került az AS Roma élére.

Az 51 esztendős szakember a mai napig jó viszonyt ápol korábbi játékosaival, akik többnyire nagyon szerették és tisztelték őt. Köztük van  Rio Mavuba is, a 31 esztendős francia labdarúgó nem hosszabbított a Lille gárdájával, a felek nem tudtak megegyezni, így a csapat értéke (piaci ár 6,5 millió euró) ingyen igazolhatóvá válik a nyáron. Ezáltal nem csoda, hogy keresett portéka lesz a szabadúszói piacon, az Everton mellett már a Besiktas is megkörnyékezte, ám az AS Roma vonzóbb lehetőség lehet, Bajnokok Ligája indulás és közös munka a régi edzővel.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése