2015. február 2., hétfő

Manchester United: Két játékosért 77 millió az utolsó napon - sajtóhír

Dübörög az átigazolási piac véghajrája, a nap pedig a Vörös Ördögökről szólhat. Egyes sajtóhírek szerint a sok kiszemelt közül két játékos szerződtetése él forró dróton, akár 77 milliót is költhet Van Gaal.
Továbbra is a védelem megerősítése az elsődleges cél, a holland tréner pedig még mindig nem mondott le Mats Hummels megszerzéséről. Az utolsó pillanatban egy 47 millió eurós ajánlat futhat be Dortmundba, kérdés, hogy a német klubvezetés miként reagál, ugyanis ez már több mint jó ajánlat, drágábban aligha tudják eladni a későbbiekben a világbajnokot. Ugyanakkor hatalmas űrt hagyna maga mögött Hummels, akiről nehéz elképzelni, hogy elhagyja a süllyedő hajót, de mint tudjuk ezen a napon bármi megtörténhet, derült égből fasírt, akár meglepetés érkező is lehet.

A másik kiszemelt a Wolfsburg egyik legjobbja, Kevin De Bruyn. A belga középpályás kiváló formában van, pénteken a Bayern München kapujában helyezett el egy duplát. A Vörös Ördögök egy 30 milliós ajánlattal rukkolhatnak elő az ő esetében.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése