2014. augusztus 18., hétfő

Átigazolások: Milan játékossal sokkolhatja a United szurkolóit Van Gaal

Az olasz  Corriere dello Sport szerint Van Gaal a Manchester United vezetőedzője az AC Milan egyik játékosát nézte ki magának. A hír igen csak sokkalta a Vörös Ördögök szurkolóit, akik első blikkre köszönik szépen és inkább kérnék vissza Ferdinand, vagy Vidic játékát. 

Nos, a szóban forgó, nem éppen túl népszerű labdarúgó nem más, mint Philippe Mexés. A 32 esztendős ex-válogatott francia védő a milánói piros-feketék szurkolói között sem számít közönség kedvencnek. nem mondhatjuk, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtott az utóbbi időben, kora végett pedig nem éppen egy olyan játékos, akire csapatot lehetne építeni.

Mexés szerződése jövő nyáron jár le, így ha pénzt akar látni utána a milánói klub, akkor még most kellene cselekedniük. A Corriere szerint 4 millió eurós ajánlatot készül tenni a United, mely reálisnak mondható, hiszen piaci ára is csupán 2,5.re rúg a franciának a transfermarkt.de szerint.

Mexés korábban az AS Roma játékosa volt, 2011-ben 10 millió euró ellenében érkezett jelenlegi csapatához, melynek színeiben 87 tétmérkőzésen lépett pályára. A mögöttünk álló szezonban csupán 22 Serie A meccsen kapott lehetőséget, íg kijelenthető, hogy nem igazán számított már alapembernek... Vajon Manchesterbe biztos ő kell!?

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése