2014. december 28., vasárnap

Marca: Íme az év csapata szavazás végeredménye

Spanyolországban a szurkolók köreiben a Real Madrid tarolt, ez derül ki a madridi illetőségű sportportál a Marca közönségszavazásából. Az év La Liga álomcsapatára 46 ezer voks érkezett, mindössze egy Barca és egy Atletico Madrid játékos került az álomtizenegybe a Real játékosokon kívül. Úgy fest, hogy a katalánok színe megkopott spanyol honban... 

Egyetlen Sevilla, vagy éppen Valencia játékos sem került az álomcsapatba, míg a bajnok Atletico Madrid is csak Diego Godínt adja. A Barca játékosok sem a le népszerűbbek idén, igaz Messi játékát még mindig elismeri a közönség. Neymar azonban sehol sincsen.

Íme az év La Liga álomcsapata a Marca olvasói szerint:
Iker Casillas (Real Madrid) - Dani Carvajal (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Diego Godín (Atlético Madrid), Marcelo (Real Madrid) - Gareth Bale (Real Madrid), Toni Kroos (Real Madrid), James Rodríguez (Real Madrid), Isco (Real Madrid) - Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (FC Barcelona). 

Kíváncsiak lennénk, hogy például a katalán Sport olvasói miként voksolnak, abból jó képet kaphatnánk, hogy milyen átfedés van az egyes oldalak olvasói között.

Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése