2014. december 10., szerda

Átigazolásfigyelő: 30 millió eurós ajánlat Robbenért

A  Daily Express arról ír, hogy Arjen Robben továbbra is ott van Van Gaal kívánságlistáján, a holland tréner pedig konkrét 30 millió eurós ajánlatot készül tenni januárban az átigazolási piac nyitásán. Nézzük, hogy mi szól a Bayern München és mi a Manchester United mellett!? 

Ami a Bayern Münchent illeti, a csapat roppantmód egyben van, Pep Guardiola nagyon összerakta az együttest, melynek Robban fontos láncszeme. A 30 esztendős klasszis elmondása szerint jól érzi magát Münchenben, trófeákat szeretne nyerni a csapattal és történelmet írni. De...

A Manchester United jelen pillanatban nem mondható komplex csapatnak, Van Gaal keze alatt formálódik az együttes, mely már harmadik a Premier League tabelláján a mutatott játék nagyon sok kritikát kap. Emellett azonban Van Gaal és Robben honfitársak, jó ismerősök, a United pedig könnyen elképzelhető, hogy az elkövetkezendő években holland erődítménnyé válik, nem utolsó sorban pedig visszajut Európa trónjára.

Fontos lehet a közös múlt. Van Gaal 2009-ben ült le a Bayern München kispadjára, s  ezzel egybevág Robben érkezése a Real Madridtól. Ezt követően a holland nemzeti csapatnál is együtt dolgoztak a felek. A jó és bensőséges kapcsolat pedig rengeteget jelent.

Egy biztos, a döntést nem nekünk kell meghozni, Robbennek kell mérlegelnie. hiszen az ő karrierjéről van szó. Januárban okosabbak leszünk...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése