2014. november 21., péntek

ManUnited: Viszlát Van Persie! - Párizs és München irány egy csereüzlet

A The London Evening értesülései szerint Van Gaal a Manchester United vezetőedzője nem elégedett honfitársa Robin van Perise teljesítményével, illetve hozzáállásarával, ezért a játékos eladását fontolgatja. Csereüzlet lehet a vége, Párizs és München kerülhet előtérbe, csatárt csatárért.  

A 31 esztendős korábbi Arsenal sztár az utóbbi időben elvétve  jegyez gólokat, ám ennél is nagyobb gond, hogy a hírek szerint hozzáállás béli gondokkal küzd. Van Gaal környezetváltást fontolgat támadója számára, mellyel mind ő, mind pedig a Manchester United jól járhat. A hírek szerint a Paris Saint-Germain támadója Edison Cavani és a Bayern München gólvágója Thomas Müller került képbe, mint lehetséges cserealany. De mit szólnak vajon ehhez az érintettek és klubjaik!? Már amennyiben a pletykának van valóságalapja...

Íme a három játékos piaci ára a transfermarkt.de szerint:
Robin van Perise - 33 millió euró
Edinson Cavani - 57 millió euró
Thomas Müller - 50 millió euró

Mint az a listából kiderül, a United mindkét kiszemeltje jóval magasabb piaci értéket képvisel, mint Van Perie, így valószínűleg csak a ráfizetéses csereüzlet lenne a járható út. Cavani egyébként gondokkal küzd Párizsban és nem elképzelhetetlen a távozása, ellenben Müller és a Bayern kapcsolata megrendíthetetlennek, nagyon szilárnak tűnik.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése