2014. november 28., péntek

Középpályást vehet az Arsenal a PSG-től

Nincsen túl jó helyzetben Arsene Wenger, ugyanis hiába épültek fel kulcsemberei, újabbak sérültek meg. Ismételten harcképtelenné vált Jack Wilshere, aki az Ágyúsok ötödik sérültje, ráadásul Cazorla is kisebb húzódással küszködik. 

Ilyen pechszériával egyszerűen nem lehet jó eredményeket elérni, a csapat mérkőzésről mérkőzésre új felállásban fut ki a zöld gyepre, nincsen állandóság. Özil is nagyon hiányzik a pályáról, illetve Diaby hiányát is érzi a csapat. Nincs mese, ennek megfelelően a télen erősíteni kell. 

A The Telegraph legfrissebb információi szerint Wenger francia kiválóságot csábítana az Emiratesbe Yohan Cabaye személyében. A Paris Saint-Germain irányítója tavaly télen hagyta el a Premier Leaguet, a Newcastle csapatát. Mint ismeretes Párizsban nincsenek pénzügyi gondok, így ha valakit akarnak, akkor megvesznek, ha pedig úgy van megtartanak, ezzel a kasszával nehéz versenyezni, így a kérdés az, hogy a tulajdonos, illetve a vezetőedző mennyire tervez  a 28 esztendős irányítóval.

A transfermarkt.de 23 millió euróra taksálja Cabaye piaci árát, mely egy 2017 nyaráig szóló kontraktussal párosul. Átlagban 41 percet kap a pályán, így a több játéklehetőség reményében nem elképzelhetetlen a távozási szándék.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése