2014. szeptember 15., hétfő

Megvan a korábban rasszistabotrányba keveredő Anelka új klubja - hivatalos

A 35 esztendős, korábban visszavonulását már bejelentő Nicolas Anelka mégsem akasztja szögre a stoplist. Ezt maga az Európa-bajnok támadó jelentette be twitter oldalán, ahol azt is közölte, hogy Indiába szerződik az idén alapított Mumbai City FC-hez. 

A vándormadár tehát újfent útra kelt, karrierje során India lesz a hetedik ország, ahol játszik, s a Mumbai lesz karrierjének tizenkettedik állomása.

Egyre többen figyelnek fel az NBA mintájára épülő franchise rendszeren alapuló Indiai Szuperligára, melynek együttesei három hónap alatt döntik majd el, hogy ki lesz a bajnok. A sorozat októberben rajtol és decemberben avatnak bajnokot.

Olyan neves játékosokat sikerült az újonnan alapuló klubokhoz csábítani, mint például Robert Pires, David Trézéguet, Marco Materazzi és a Honvéd által is csábított olasz legenda Alessandro Del Piero. Emellett Anelka csapattársa lesz Fredrik Ljungberg az Arsenal szurkolók korábbi kedvence. Ezen felül neves trénerek is kerültek egyes csapatok élére, ilyen például a brazil Zico.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése