2014. augusztus 29., péntek

Korosztályos horvát válogatottat igazolt a Vidi - hivatalos

A magyar első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Videoton hivatalos honlapján jelentette be Marko Pajac szerződtetését. A horvát utánpótlás válogatottakban is megforduló irányító középpályás három éves szerződést kötött az NB I-ben kiválóan rajtoló székesfehérváriakkal. 

A 21 esztendős játékos ifjúsági karrierjét a Varazdin együttesénél töltötte, majd a felnőttek között is bemutatkozott. Két évvel ezelőtt szerződtette a Lokomotiva Zagreb, ám nem tudott a csapat vezérévé válni, így kölcsönadták az alacsonyabb ligás Radnik Sesvete számára, ahol 24 mérkőzésen 5 gólt jegyzett. Az előző szezont visszatérve a Lokomotiva színeiben töltötte. Összesen 13 mérkőzésen szerepelt, ám csupán 314 játékpercet kapott csereként, a szezon végén pedig nem is játszott. Igén eddig 6 forduló alatt 4 meccsen kapott lehetőséget, ezt egy góllal és két gólpasszal hálálta meg, ám a Vidi hívószava kecsegtető volt, így a távozás mellett döntött.

A transzfer anyagi részleteiről nincsenek hírek, a transfermarkt.de 150 ezer euróra taksálta legutóbb piaci értékét, szerződése pedig 2017-ig volt érvényes a Lokomotivával. 

A székesfehérvári klub még két játékos szerződtetésén dolgozik, egyikük a klub nélkül lézengő Németh Krisztián, illetve a Haladás kiválósága Radó András

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése