2014. július 3., csütörtök

Sztárvédőre vadászik a Manchester United, de hogyan...

Azt követően, hogy Nemanja Vidic és Rio Ferdinand egyaránt elhagyta a Vörös Ördögöket, magától értetődő, hogy védőgondjai vannak a csapatnak, ezt pedig eszközölni kell a nyári átigazolási időszak során. A Borussia Dortmund kiválósága Mats Hummels  lassan két éve a manchesteriek kívánságlistáján van, a brit Metro pedig úgy tudja, utolsó ajánlatot készül tenni a United. 

A német klub eddig minden ajánlatát visszautasította az angoloknak, akik nem igazán nyitották ki a tárcájukat és most sem teszik, az utolsó ajánlat 24 millió euró lehet. Összehasonlítás képen Luke Shaw 31 millió eurójába került a klubnak és csupán egy 18 esztendős tehetségről beszélünk, aki úgymond sok mindent még nem tett le az asztalra, ellenben a Dortmund védője, aki az egyik legjobb posztján jelenleg.

Hummels még 2017-ig érvényes szerződéssel rendelkezik és piaci árát is 26 millió euróra taksálják, így aligha bólint rá erre az ajánlatra a Dortmund. Ráadásul számos másik kérő is akad, a lista hosszú, de olyan klubok vannak rajta, mint az FC Barcelona és a Juventus.

Nehéz felfogni, hogy miért pont Hummels vételárán akar spórolni a United, mikor Shaw megért nekik 31 milliót, a Bilbao játékosa Herrera pedig 36-ot...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése