2014. április 17., csütörtök

Horror Barcelónában! - két kulcsember vált harcképtelenné

Három játékos is sérülést szenvedett a Real Madrid elleni kupadöntős során, ez pedig döntően befolyásolhatja a katalánok bajnoki szereplését. Egyaránt négy-négy hetes pihenő vár Jordi Abára és Neymárral, illetve hétvégén biztosan nem lehet ott a zöld gyepen Bartra. 

A katalán klub tájékoztatása szerint Bartra sérülése nem komoly, így várhatóan csak a Bilbao elleni bajnokit kell kihagynia, azonban komolyabb a baj a két klasszis Alba és Neymar esetében, ám szerencsére egyiküknek sincsen veszélyben jelenleg a világbajnoki szereplése, ám valószínűleg idén már nem láthatják őket a katalán szurkolók a csapat mezében.

A részletes orvosi vizsgálatokat követően, a szakemberek azonnal megkezdték a rehabilitációt. Neymar a bal talpcsontján szenvedett zúzódást, mely további problémákat vetett fel, míg Jordi Alba a jobb combizmával járt pórul.

Mi kell még, kérdezheti egy Barca szurkoló! Ez a szezon rémálomszerű a katalánok számára, ugyanis a Bajnokok Ligája mellett immáron a kupát is elbukták és a bajnokságban is csupán harmadik helyen állnak. A szezont végigkísérték a sérülések, gondoljunk itt Messi, vagy éppen Neymar korábbi kihagyására, illetve a védelemre, mely mondhatni soha nem volt egész. A Neymar transzfer, mely megbuktatta az elnököt és az átigazolásokból való kizárás, mellyel a FIFA sújtotta a klubot... 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése