2014. március 17., hétfő

Górcső alatt az FTC Footgolf csapata

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, lezajlott a FOB 2014-es kiírásának első bajnoki fordulója, az eseményen pedig debütált a Fradi család új szakosztálya a footgolf csapat. A Kisoroszi Magyar Golf Club székházában az eredményhirdetés után elcsíptem Varga Gábort a csapat játékosát pár szó erejéig. 

- Ugye már mondhatom azt bátran, hogy FTC FootGolf?
-  Pontosan! Most már teljesen, hivatalosan, ruházatban és papíron is teljes jogú Ferencvárosi szakosztályként funkcionálunk.

- Milyen helyet foglaltok el most a Fradi családban?
- Jelen pillanatban az FTC futsal szakosztálya mellé lett beintegrálva a footgolf csapat, így alkotunk ketten egy önálló szakosztályt. A keretet heten alkotjuk, Németh Péter a futsal csapat elnöke, Bogár Krisztián a futsal csapat játékosa, az FTC ügyvédje és két fia, Jómagam, illetve egy Ferencváros lelkületű  úriember Kuts Zoltán személyében.

- Hogyan siketült az I. Coca-Cola verseny, a (FOB) első fordulója?
-  Az idő az gyönyörű volt, a kocsiból! Mikor a helyszínre érkeztünk,  intő jel volt, az, hogyaz ajtót nem tudtuk kinyitni, annyira feltámadt a szél. A szelet nem úsztuk meg, azt gondolom, hogy senki. Ami az esőt illeti, szerencsénk volt, hiszen az utolsó pálya teljesítésekor kezdett el szakadni, sajnos a mögöttünk jövő csapatok beleestek a komolyabb esőzésbe. Összességében a körülményekhez képest jó teljesítményt nyújtott a csapat, Bogár Krisztián (81) bronzérmes lett, mögötte pedig Németh Péter (84) végzett negyedikként. Jómagam a hatodik pozíciót csíptem el (86) rúgással.

- Mikor és hol láthatjuk legközelebb a csapatot?
- Idehaza természetesen indulunk a FOB minden fordulójában, míg terveink szerint külföldre is ellátogatunk  majd több ízben. Terveink szerint ott leszünk a Nagy Holland Döntőn május végén, június elején, illetve a terveink között szerepel a szeptemberi amerikai gigatúra, ami szintén egy kiemelkedő fontosságú verseny lesz. Ezek mellé valószínűleg még egy olasz és egy angol túra jön, de dátumokat még nem tudunk.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése