2014. február 3., hétfő

"Talán egy nap Franciaországban fogok élni és játszani..." - Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a Telefoot című műsorban elmondta, nincsen kizárva az, hogy pályafutásának egy szakaszát a francia fővárosban Párizsban töltse. Viszont határozottan megjegyezte, ennek még nem most jött el az ideje.  

Mint ismeretes a  Paris Saint-Germain és a kétszeres aranylabdás portugál sztár neve több ízben is összefonódott az utóbbi időben, ám üzlet egyetlen alkalommal sem lett a zsurnaliszták frigyéből. A portugál klasszis, most élő adásban beszélt érzéseiről.

"Talán egy nap Franciaországban fogok élni és játszani! Franciaországban mindig szívesen látták a portugál embereket. Édesanyám dolgozott ott. Egy olyan országról van szó, amelyet nagyon szeretek. A francia szurkolók folyamatosan támogatnak." - mondta CR7 a Telefoot című műsorban, majd gyorsan hozzátette - "Szerződésem van a Reallal 33 éves koromig. Nagyon boldog vagyok itt."

A magasztaló szavak sem maradhattak el a végén - "A PSG a várományosa lesz a BL-címnek. Egy erős csapat, amelyet nehéz legyőzni. Ők lesznek a sorozat egyik favoritja."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése