2013. november 13., szerda

Korábbi Liverpool kedvenc szerződhet Malagába

Sokan elítélik, szimplán nem szeretik származása miatt Yossi Benayount, ám úgy gondolom az embert nem a származása, hanem a tettei alapján kell megítélni. Egy dolog azonban vitathatatlan, az izraeli játékos remek képességekkel bír, igaz, már nem éppen fénykorát éli.  

A jelenleg szabadúszóként tengődő Benayoun a Málaga figyelmét keltette fel, az ügyben pedig meg is szólalt Vicente Casado az andalúz klub általános igázhatója -  "Kapcsolatban állunk pár figyelemreméltó játékossal. Egyikük Benayoun, de még nincs leigazolva."

A korábbi Liverpool kedvenc azonban akadályba ütközhet, ugyanis Európai Unión kívüli játékosnak számít, erről is szólt Vicente - Ő EU-n kívüli játékosnak számít, és ha jön, akkor egy EU-n kívüli futballistának, Weligtonnak, Chennek vagy Morales-nek  távoznia kell." 

Benayoun számára nem lenne ismeretlen a La Liga, ugyanis a Maccabi Haifa együttesétől 2002-ban a Real Sociedad gárdájához szerződött, ahol 101 meccsen lépett pályára, mielőtt a West Ham, majd pedig a Liverpool kötelékébe került. Lassan öt hónapja szabadon igazolható.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése