2013. július 24., szerda

Chelsea: 18 éves tehetség Mourinho új szerzeménye! - videóval

Cech a minap kritizálta a Manchester City játékospolitikáját, mely szerint hiába az elköltött 100 milliók, bajnoki címet nem lehet venni. Erre persze Olaszországban gyorsan rácáfolnának, de mi maradjunk most Angliában. 

Mourinho előszeretettel ölel fel fiatal játékosokat, és úgy tűnik most is van egy szerencsés befutó. Cristian Cuevasért 1,9 millió eurót fizetett Abramovic, mely lássuk be nem egy nagy tétel. Tegyük hozzá, hogy csupán egy 18 esztendős ifjúról van szó, de kvalitásai alapján a jövő egyik gyöngyszeme lehet. A nemrég nagykorúvá váló bal oldali védőre a londoni klub játékosmegfigyelői az U21-es világbajnokságon figyeltek fel, és a látottak meg is győzték a szakmai vezetést, na meg Mourinhoz. 

Cristian az O'Higgins FC-ben játszott hazája bajnokságában, és oroszlánrészt vállat abban, hogy Chile együttese negyeddöntőig menetelt a világversenyen. Nos, hogy mit hoz számára a jövő nem tudni, valószínűleg majd a tartalékok között bizonyíthat, felbukkanását a nagyok közt pedig izgatottan várjuk majd.

Cuevas öt ezstendős szerződést kötött, így 2018 nyaráig hivatalosan a Chelsea játékosa.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése