2013. április 23., kedd

Kiesési rangadót vesztett a Zaragoza, mely immáron több mint 15 meccse nyeretlen és ligautolsó – videó


A La Liga 32. fordulójának zárómérkőzése egy igazi hat pontos kiesési rangadót tartogatott hétfő este a nézők számára, melyen az utolsó Celta Vigo fogadta az utolsó előtti helyen álló Zaragoza csapatát. 

A Pintér Ádámot végig a soraiban tudó vendég együttes már arra sem emlékszik, hogy milyen lehet a győzelem íze, hiszen lassan egy fél szezon óta nem nyertek bajnoki mérkőzést és ennek köszönhetően fordulóról fordulóra utolérte őket a mezőny és a kiesésért küzdő csapatok. A 26. percben úgy tűnt, hogy végre talán alakul valami, hiszen Sapunaru révén megvolt a vezetés, de sokáig nem kellett örülni, a 37. minutumban López egalizálta az állást. A második félidő rendes játékideje nem, azonban a hosszabbítás hozott gólt, méghozzá egy hazai találatot. A gólszerző nem más olt, mint Bermejo, aki ezzel nagyon de nagyon fontos három bajnoki pontot gyűjtött be, mely igazából ebben a szakaszban mondhatni hatnak is megfelel.

A győzelmével elmozdult az utolsó helyről a Celta, míg Pintér Ádám csapata immáron utolsó helyen áll a La Ligában. Nagyon kiélezett végjáték várható, a hátralévő hat fordulóban, hiszen nem egy és nem kettő csapat harcol a bennmaradásért.

Celta Vigo – Real Zaragoza: 2-1
Gólszerzők: A. López 37., Bermejo 92., ill. Sapunaru 26.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése