2013. január 11., péntek

Marchisio durván beszólt a Napolinak, a klubnál ledöbbentek! - tüzes a hangulat

Claudio Marchisio a Juventus olasz válogatott labdarúgója olyan kijelentést tett, mely bombaként robbant az olasz sajtóban. A középpályás egyértelműen kijelentette, ki nem állhatja a Napoli együttesét. 

A Corriere della Serrának adott interjú közben az újságíró azt a kérdést tette fel Claudiona, hogy van-e olyan játékos, aki ellenszenves számára. A válasz megdöbbentő volt!

"Egy adott 'arc' nincsen, de csapat igen, különösen a durva Olasz Kupa- és Olasz Szuperkupa-döntő után: a Napoli! Amikor szembekerülök a Napolival, valami kialszik bennem." - nyilatkozta a Juve sztárja

Ezen kijelentése pillanatok alatt ellepte a világhálót és a Napoli szimpatizánsai körében nem aratott sikert. A fanatikusok különböző szebbnél szebb üzenetekkel lepték el Marchisio internetes profiljait.

Az incidens mellett nem ment el szó nélkül a sértett klub sem - "Marchisio megnyilatkozása súlyos sértés a Napoli és az egész labdarúgás felé. Meglepődtünk, hogy egy ilyen kaliberű játékos, aki egy ilyen rangos klubban játszik, efféle dolgokat mond. Reméljük, hogy ez csak egy félreértés, és várjuk a tisztázást a játékostól és a Juventus-tól." - adta ki a Napoli közleményét.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése