2012. december 14., péntek

Cristiano Ronaldo ára 160 millió font - Mennyi?

Az AS spanyol sportnapilap szerint a Real Madrid számol azzal a lehetséggel, miszerint portugál klasszisa akár a télen elhagyhatja a klubot. Úgy döntöttek ezért, hogy árcédulát akasztanak Cristiano nyakába, hogy leszűrhessék, mely csapatok lehetnek ténylegesen potenciális érdeklődők. 

Nos, a cédulán állítólag az áll, 160 millió font, ez egy nem semmi összeg. Aki letesz ennyi pénzt az asztalra az nem normális, vagy nagyon gazdag és elszánt, elvakult. A Manchester United érdeklődéséről lehet tudni, de ez az összeg túl sok lehet a klubnak, illetve nem éri meg egy játékosért ennyi pénzt adni. 

Ha elkezdünk logikusan gondolkozni két csapat van, mely gond nélkül kipengeti ezt az összeget, ez a Manchester City és a PSG együttese, utobbit már a sajtó többször összeboronálta CR7-el.

Roni nincsen élete formájában, forr körülötte a levegő hosszú hetek és hónapok óta, nagyon kíváncsian várjuk az átigazolási időszak kezdetét, azt, hogy akad-e majd kérő és mit lehet alkudni mind a játékossal, mind pedig a klubal.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése